(Fri frakt gjelder ikke utvalgte stiger, se vilkår)

Gardintrapper fra ZARGES er allsidig og kan benyttes i en rekke bruksområder, god kvalitet og stabilitet gjør at du kan føle deg trygg i alle høyder. Vi i Klima Nor er opptatt av god kvalitet og sikkerhet, og kan dermed si med sikkerhet at ZARGES er det rette valget.

 

Fri frakt gjelder ikke utvalgte varer, se vilkår

 

Zarges Profftrapp 5 trinn G421 XL
Kjøp
10%
5 393,-
5 993,-
1
Zarges Trappestige 6 trinn ZAP Neo
Kjøp
10%
8 718,-
9 686,-
1
Zarges ZAP Neo Profftrapp 7 Trinn Z-300
Kjøp
10%
5 950,-
6 611,-
1

 

ZARGES har gradintrapper til både amatører og proffbrukere, du kan velge mellom alt fra 3 til 10 trinn. De mindre gardintrappene med 3-5 trinn passer perfekt til deg som har små prosjekter i hjemmet, enten du skal skifte lyspære eller male en vegg. ZARGES har også gardintrapper for profesjonelle håndverkere som er opptatt av god sikkerhet, flere av modellene er nemlig godkjent etter merkingen «Bra Arbeidsmiljøvalg». Gardintrappene har økt bredde, samt polstrede trinnkanter i eloksert aluminium som ikke sverter.

 

Med ZARGES sin Safemaster-modell, får du en gardintrapp som har alt. Med ekstra bredde, anti-skli-trinn, integrert rekkverk og stor verktøyhylle, får du en gardintrapp som treffer alle krav til sikkerhet og god brukskvalitet.