(Fri frakt gjelder ikke utvalgte stiger, se vilkår)

Gardintrapp

Gardintrapper fra ZARGES er allsidig og kan benyttes i en rekke bruksområder, god kvalitet og stabilitet gjør at du kan føle deg trygg i alle høyder. Vi i Klima Nor er opptatt av god kvalitet og sikkerhet, og kan dermed si med sikkerhet at ZARGES er det rette valget.

 

Fri frakt gjelder ikke utvalgte varer, se vilkår

 

 

ZARGES har gradintrapper til både amatører og proffbrukere, du kan velge mellom alt fra 3 til 10 trinn. De mindre gardintrappene med 3-5 trinn passer perfekt til deg som har små prosjekter i hjemmet, enten du skal skifte lyspære eller male en vegg. ZARGES har også gardintrapper for profesjonelle håndverkere som er opptatt av god sikkerhet, flere av modellene er nemlig godkjent etter merkingen «Bra Arbeidsmiljøvalg». Gardintrappene har økt bredde, samt polstrede trinnkanter i eloksert aluminium som ikke sverter.

 

Med ZARGES sin Safemaster-modell, får du en gardintrapp som har alt. Med ekstra bredde, anti-skli-trinn, integrert rekkverk og stor verktøyhylle, får du en gardintrapp som treffer alle krav til sikkerhet og god brukskvalitet.

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.