Kundesenter


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

Om Klima Nor

Klima Nor AS er en ledende ventilasjonsgrossist lokalisert i Innlandet. Vi satser på produksjon av spirorør, samt salg av ventilasjonsdeler, solcellepaneler med festematerielle og teknisk utstyr, arbeidsklær og verktøy.

 

Ventilasjon
 

Hos Klima Nor kan vi tilby egenproduserte spriorør av meget god kvalitet, med vår spiromaskin lages det ventilasjonsrør i alle dimensjoner fra Ø100 til Ø1250. I tillegg til produksjon av spirorør har vi alt som trengs av ventilasjonsdeler, dette importeres fra våre leverandører i Polen. Klima Nor har også alt du trenger til montering, vi har et bredt utvalg festemateriell, fug og lim-produkter, veggkonsoller og stativrør med tilhørende deler. Av teknisk utstyr fører vi det meste fra Trox Auranor, vi har blant annet lydfeller, plenumskammer, avtrekksventiler, tilluftsventiler og spjeld. Fra Glava får du alt du trenger til isolering av kanaler, vi har lamellmatter, brannisolasjon, cellegummi og annet tilbehør.

 

Solenergi

 

All fornybar energi stammer fra solen, og direkte utnyttelse av solenergi, først og fremst elektrisitet fra solceller, men også varme fra solfangere blir mer og mer utbredt. Klima Nor leverer solcelleanlegg for private hus, næringsbygg, landbruk og til entrepenører. Som privatperson kan du få inntil 47 500 kroner i støtte når du begynner å produsere din egen elektrisitet. Vurderer du å produsere din egen strøm? Det kan være mange fordeler med å ha et solcellepanel på huset. Klima Nor vil hjelpe deg på veien frem mot et bærekraftig og godt resultat.

 

Verktøy
 

Klima Nor satser på Makita batteriverktøy både for proffen og forbrukeren. Makita er en etablert markedsleder innen sin bransje, designet for å overgå alle forventninger. Med sine batteridrevne verktøyserier, som totalt består av flere hundre batteridrevne maskiner og verktøy, bygger Makita videre på samme tema. Hvis du har byggeplaner, renoveringstanker eller om du bare skal stelle hagen – har du et bredt sortiment fra Makita å utforske

 

Arbeidsklær
 

Arbeidsklær av god kvalitet er viktig for en optimal arbeidshverdag, vi i Klima Nor har valgt å satse på kjente produkter som vi vet kundene våre er fornøyde med. Lang levetid og høy komfort gir fornøyde kunder – og er god økonomi over tid. I Klima Nor har vi valgt å tilby arbeidsklær fra Helly Hansen Workwear, dette er svært anerkjente arbeidsklær som vi vet leverer god kvalitet og komfort. I tillegg har vi fra New Wave noen utvalgte merkevarer som Clique, Jobman, Craft og YOU.

 

Levering
 

I våre splitter nye lokaler i Brumunddal har vi har et stort lager med varer, og målet er å kunne håndtere små og store bestillinger raskt og effektivt på den måten du som kunde ønsker det. Bestillinger kan hentes hos våre joviale medarbeidere, eller leveres hos deg – der du er. Våre biler er på veien hver dag, både sent og tidlig, nesten med rakettfart.