Verktøy

Det du trenger av verktøy og utstyr får du hos Klima Nor. Vi har et bredt utvalg verktøy fra Makita, som er en av verdens ledende produsenter av elektroverktøy. I tillegg har vi utvalgte produkter fra bl.a. Bahco, Einhell, Freund, Zarges, Stubai og Bohrcraft

 

10%
10%
363,-
404,-
20+
10%
63,-
70,-
20+
11%
68,-
76,-
20+
11%
10%
27,-
30,-
11
10%
124,-
138,-
5
10%
10%
1 225,-
1 361,-
1
10%
60,-
67,-
20+
10%
55,-
61,-
20+
10%
60,-
67,-
20+

 

Makita er en etablert markedsleder innen sin bransje. Designet for å overgå alle forventninger. Klima Nor satser på batteriverktøy både for proffen og forbrukeren. Med sine batteridrevne verktøyserier, som totalt består av flere hundre batteridrevne maskiner og verktøy, bygger Makita videre på samme tema. Hvis du har byggeplaner, renoveringstanker eller om du bare skal stelle hagen – har du et bredt sortiment fra Makita å utforske. Makitas verktøy er det profesjonelle valget, og Klima Nor er din makitaleverandør sentralt plassert i Ringsaker - Innlandet.

 

Einhell er Gold Partner av det tyske mesterlaget FC Bayern München, samtidig har Einhell selv store ambisjoner om å bli mestere i sin klasse innen elektroverktøy og maskiner. Dermed er FC Bayern München og Einhell er forbundet med mer enn bayerske røtter.

 

Bahco produserer og tilbyr kvalitetsverktøy med mål om å hjelpe fagfolk å forbedre produktiviteten og få best mulig resultat i prosjektene deres. Enten du er tømrer, byggtekniker, elektriker, rørlegger eller snekker, er resultatet det viktigste for deg. Bahco hjelper deg å få jobben gjort i tide til å begynne på den neste! Som håndverker er hendene dine det mest verdifulle du har. Det er hendene dine som bygger takene vi søker ly under, veggene vi omgir oss med, lyset vi trenger og sanitærløsningene vi bruker. For å beskytte disse verdiene samarbeider Bahco med fagfolk for å utvikle løsninger som bidrar til å redusere risikoen for personskader og belastninger. Fordi disse hendene er verdifulle for oss alle.

 

Som markedsleder innen innovasjon tilbyr ZARGES sine kunder produkter og tjenester som setter standarder innen sikkerhet, holdbarhet og ergonomi. ZARGES -produkter kombinerer de mange fordelene med lettmetallmaterialet aluminium, for eksempel høy stabilitet med lav vekt, korrosjonsbestandighet og fleksibilitet i bruk. ZARGES har det riktige produktet for ethvert behov og tilbyr også tilpassede løsninger. uavhengig av om disse er for service, handel, dyktige bransjer eller forretningssektorer, eller for private applikasjoner.

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.