(Fri frakt gjelder ikke utvalgte stiger, se vilkår)

Zarges

I mer enn 80 år har merkenavnet ZARGES vært synonymt med kontinuerlige innovasjoner innen tilgang, emballasje og transport og spesialkonstruksjoner. ZARGES er det første lettmetallbyggfirmaet i Europa som opererer internasjonalt fra hovedkvarteret i Weilheim / Øvre Bayern med rundt 800 ansatte og tre produksjonsanlegg i Europa.

 

Fri frakt gjelder ikke utvalgte varer, se vilkår

 

 

Som markedsleder innen innovasjon tilbyr ZARGES sine kunder produkter og tjenester som setter standarder innen sikkerhet, holdbarhet og ergonomi. ZARGES -produkter kombinerer de mange fordelene med lettmetallmaterialet aluminium, for eksempel høy stabilitet med lav vekt, korrosjonsbestandighet og fleksibilitet i bruk. ZARGES har det riktige produktet for ethvert behov og tilbyr også tilpassede løsninger. uavhengig av om disse er for service, handel, dyktige bransjer eller forretningssektorer, eller for private applikasjoner. 

 

Kundene våre drar nytte av kvalitet, image og fremfor alt fra den omfattende tjenesten som støtter dem i mange år etter kjøp av ZARGES -merkede produkter.

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.