Bahco

Bahco produserer og tilbyr kvalitetsverktøy med mål om å hjelpe fagfolk å forbedre produktiviteten og få best mulig resultat i prosjektene deres. Enten du er tømrer, byggtekniker, elektriker, rørlegger eller snekker, er resultatet det viktigste for deg. Bahco hjelper deg å få jobben gjort i tide til å begynne på den neste! Som håndverker er hendene dine det mest verdifulle du har. Det er hendene dine som bygger takene vi søker ly under, veggene vi omgir oss med, lyset vi trenger og sanitærløsningene vi bruker. For å beskytte disse verdiene samarbeider Bahco med fagfolk for å utvikle løsninger som bidrar til å redusere risikoen for personskader og belastninger. Fordi disse hendene er verdifulle for oss alle.

 

10%
363,-
404,-
20+

 

I Klima Nors sortiment av produkter fra Bahco finner du blant annet betongbor, bitssett, spisstang, forlenger, Huggjernkniv, platesaks, sekskantnøkkelsett, sideavbiter, skrutrekker, ergo, ergo skrutrekker, sporringstang, unbrakosett og bajonettsagblad.

 

Bahco er spesielt stolte av deres ERGO™-serie, som består av skrutrekkere designet for å sikre godt grep, forebygge uønskede forhold og viktigst av alt, gjøre krevende arbeid lettere. Bahcos skrutrekkere er først og fremst designet for sikkerhet, samtidig som det krever mindre kraft å bruke dem. Bahco designet verdens første ergonomiske skrutrekker for mer enn 30 år siden. Dagens skrutrekkere ligger perfekt i hånden, og beskytter musklene mot overanstrengelser. Bahcos store utvalg av tenger, inkludert ERGO™ avbitere, gir maksimal klippekraft.

 

Bahco har et enestående utvalg av sagblader. Klima Nor fører Bahco bajonettsagblader, som blir produsert ved deres egen fabrikk i Europa – alt fra behandlingen av bi-metall til produksjonen av det endelige produktet. Bahcos (Sandfl ex®)-bi-metall blader er kjent for sin høye kvalitet og tidsbesparende ytelse og er høyt respektert av fagfolk. Kraftige blader med hårdmetallbestykkede tenner leverer imponerende skjærekraft i enhver situasjon. Uansett aktivitet vil du produsere raskere, renere og mer nøyaktig skjæring, gang på gang.

 

Bahco tilbyr et bredt spekter av profesjonelle bor i høy kvalitet for bruk på de fleste bruksområder, og under nesten alle forhold. Når du trenger ultimat kraft, er Bahcos SDS-Plus- og SDS-Max-borebits klare til å ta jobben. Hårdmetallhodet sikrer lang levetid, mens selvsentreringsspissen gir optimal veiledning og kontroll under boring, selv i armert betong.

 

Bahco tilbyr deg et bredt spekter bits, med et utvalg av funksjoner for alle bruksområder. Bits som utgjør en forskjell! Bahcos bits er laget av høyytelses stållegering og gir deg den høye kvaliteten og den lange levetiden fagfolk leter etter. Du kan velge fra alle typer profiler og innfestninger, som spor, Phillips, Pozidriv, TORX®, TORX® Tamper, HEX, Robertson®, XZN, Tri-wing og TORQ-SET®. Bahco oppfyller profesjonelle krav ved å tilby de riktige kvalitetsnivåene.

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.