Makita Maskiner

Makita kan skilte med et bredt utvalg av batteriverktøy, hos Klima Nor kan du velge mellom flere av Makitas modeller av typen drill, vinkelsliper, sirkelsag, bajonettsag, gresstrimmer og gressklipper. Flesteparten av produktene i Klima Nors sortiment er av typen batteriverktøy, Makita har også et enkelt batterisystem, hvor deres batterier passer til alle ulike modeller.

 

10%
10%
10%
10%
10%
10%
10%
4 376,-
4 863,-
1
10%
10%
10%
10%
4 264,-
4 738,-
1
10%
5 839,-
6 488,-
2
16%
10%
10%
2 351,-
2 613,-
5
10%
10%
2 351,-
2 613,-
1
10%
10%
36%

 

Drill


Makita har 18v oppladbare batteridriller for de aller tøffeste jobbene, enten du er profesjonell håndverker eller ønsker den beste drillen for oppussing i hjemmet. Velg mellom ulike modeller av borskrutrekkere og slagskrutrekkere, eller velg Makitas kit-versjon, hvor du får hele pakken. Det er mye som er viktig å tenke på når du skal velge en drill, både hastighet, funksjoner, størrelse, smidighet og vekt er viktige faktorer. Et godt håndgrep er svært viktig for deg som skal bruke drillen mye og særlig i større høyder, både at den er lett og sitter godt i hånden kan gjøre arbeidsdagen litt enklere. Makita leverer driller med kraftig børsteløs motor, som gir et lavt batteribruk. Dessuten leveres flere av drillene med hurtiglader som lader batteriene på kun 45 minutter. Et godt og innholdsrikt bittsett er et viktig tilbehør til drillen, Makita har flere typer bitssett å velge mellom. Velg mellom en innholdsrik og kompakt koffert med alt trenger av bits og bor, eller velg en av de mindre variantene med det aller viktigste du trenger for enkle jobber. Makita sine bittsett er rimelig og av meget god kvalitet, perfekt til deg som vil få mest mulig ut av drillen din.  

Vinkelsliper


For kapping av alt fra metall til fliser er vinkelsliper det perfekte verktøyet, Makita har både små og store vinkelslipere som er tilpasset de fleste bruksområder. Viktige faktorer som spiller inn i når du skal velge riktig type vinkelsliper, er antall omdreininger, størrelse på skiven, hastighet, smidighet og størrelsen på selve maskinen. Hos Makita kan du velge mellom både batteridrevne og kablede modeller. Ved å velge en batteridreven vinkelsliper kan du bruke den hvor som helst og slipper dermed å tenke på strømuttak og ledninger, her har Makita modeller som benytter både ett og to batterier. Velger du en kablet vinkelsliper får du mer kraft og hastighet. Flere av Makitas vinkelslipere er utstyrt med børsteløs motor, som gjør den både vedlikeholdsfri og gir en lenger levetid.

Sirkelsag


For deg som ønsker en enklere arbeidshverdag og er lei av kabler, eller jobber på plasser uten tilgang på strøm, vil Makitas batteridrevne sirkelsag-modeller passe perfekt. Sirkelsagene er både lette og kompakte, med børsteløs motor som sikrer både god effektivitet og levetid. Makita gir deg sirkelsag med blåsefunksjon i front for å blåse støv bort fra siktlinjen, samt LED-arbeidsbelysning. Når du skal velge riktig type sirkelsag er det viktig å tenke på hvilke typer materialer den skal brukes på, jo tykkere materialene er, desto større skjæredybde trenger sirkelsagen. Hos Makita får du også sirkelsag med AWS blåtanntilkobling mot AWS støvsuger, denne gjør at støvsugeren starter når sagen brukes og stopper når sagen stopper, dermed sikrer du et bedre arbeidsmiljø og slipper opprydding av flis og støv etter bruk.

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.