LedLenser Hodelykt Industri iH11R 1000lm

LedLenser Hodelykt Industri iH11R 1000lm

Varenr:LL502022
2 874,-
-+
Ikke på lager (14 dager)

Du er 2 000 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseSupport
Beskrivelse

iH11R er flaggskipet i iH-serien og gir opptil 1000 lumen. Lades enkelt med magnetisk ladekabel og har en rekke hjelmfestemuligheter.

 

Denne hodelykten er for den kresne brukeren. På denne lykten har du hodebånd rundt hodet og over med silikon på innsiden for at den skal sitte ekstra godt. Lykten og innholdet i esken er spesielt utformet for industrien. Lykten gir opptil 1000 lumen og opptil 320 meter rekkevidde. Lykten leveres med 3 ulike hjelmfester; for Kask-hjelm, for magnetisk feste og med 3M lim. Dermed skal du aldri ha noe problem med å feste lykten på hvilken hjelm du ønsker. Har i tillegg til det hvite lyset, både rødt, grønt og blått lys. Med Optisense teknologi justerer lykten lyset automatisk ut ifra arbeidsoppgave. Dersom du ønsker å lese noe på et ark, dimmes lysstyrken automatisk.

Lykten kan bruke med oppladbare Li - ion batterier (medfølger), og den lades via magnetisk USB-kabel. Hodelykten har indikator for lavt batteri, og ladestatus. Med Advanced Focus System og Rapid Focus kan du stille lyskjeglen fra vid til smalt enkelt med én hånd. Lykten tennes/slukkes ved hjelp av en bryter på lyktehodet.

Hodelykten har 7 lysprogrammer: Low Power, mid Power, Power, Boost, blink, S.O.S. og Strobe. Lykten har i tillegg til det hvite lyset, rødt, grønt og blått lys. Lykten kan øvrig programmeres til Constant light eller Energy saving.

Lykten kan også styres med Bluetooth, hvor du også kan opprette faste profiler, sette lykten på timer eller endre lysstyrke eller farge.

 

Vekt (gram)179
Type LEDXtreme LED
Driftstid (timer)4 - 100
Oppladbar
Yes
BatteriLi-ion 18650 3200 mAh
IP-KlasseIP54
Rekkevidde (meter)320 - 30
Maks Lumenstyrke1000 - 10
Support