LedLenser

En god hodelykt eller arbeidslampe er et svært viktig verktøy for deg som jobber i mørke, Ledlenser har hodelykter til all slags bruk, eller enkle arbeidslamper som er lette å dra med seg. Enten du jobber ute på høst- og vinterstid, eller inne i trange mørke rom, er det verdt å investere i god belysning. Ledlenser har også lettere hodelykter til fritidsbruk, enten du skal ut på fjelltur eller liker å løpe.

 

 

Ledlenser sine industri-hodelykter er spesielt designet for arbeid under krevende forhold. Med spesialdesignet hodebånd som sitter godt, feste for hjelm og justerbart fokus, er dette hodelykter som gjør arbeid i mørke til en lek. Ledlenser sine industri-hodelykter kommer i flere forskjellige modeller av ulik størrelse og lysstyrke, dermed kan du velge akkurat den hodelykter som passer best for deg. I Klima Nors sortiment har vi hodelykter med lysstyrke fra 400-1000 lumen. Med hodelyktene medfølger det oppladbare Li – ion batterier som lades via magnetisk USB- kabel, den har også indikator for lavt batteri, og ladestatus. Lykten tennes/slukkes ved hjelp av en bryter på lyktehodet. Om man ønsker å spare på strømmen, kan lysstyrken enkelt skrus ned, dermed holder batteriet i flere timer.

 

Ledlenser har også små, lette arbeidslamper som er svært enkle å bruke, størrelsen gjør også at de kan brukes over alt. Arbeidslampene er både kompakte og svært kraftig for størrelsen, de har opp mot 1000 lumen og er oppladbare via den magnetiske ladekabelen. Arbeidslampene er også oppladbare, og med medfølgende krok kan de enkelt henges opp hvor som helst.

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.