ARBEIDSKLÆR

Arbeidsklær av god kvalitet er viktig for en optimal arbeidshverdag, vi i Klima Nor har valgt å satse på kjente produkter som vi vet kundene våre er fornøyde med. Lang levetid og høy komfort gir fornøyde kunder – og er god økonomi over tid. I Klima Nor har vi valgt å tilby arbeidsklær fra Helly Hansen Workwear, dette er svært anerkjente arbeidsklær som vi vet leverer god kvalitet og komfort. I tillegg har vi fra New Wave noen utvalgte merkevarer som Clique, Jobman, Craft og YOU.

 

Craft VM Fleece 2023 Herre
Velg
1 299,-
4
Craft VM Fleece 2023 M Dame
Kjøp
1 299,-
1

 

Fra Helly Hansen Workwear kan Klima Nor tilby et godt utvalg av arbeidsklær, synlighetsklær og vernesko, vi har både arbeidsklær og vernesko som passer til alle årstider. Arbeidsklærne til Helly Hansen består av kvalitets materiell, og våre kunder gir oss gode tilbakemeldinger på både komfort og kvalitet. Med det slitesterke 4-veis strekkstoffet, får du en arbeidsbukse som gir perfekt passform og fleksibilitet. Arbeidsjakkene er utstyrt med kvalitets stoff som holder deg tørr og varm selv under de aller tøffeste forholdene. Vi i Klima Nor kan derfor stå inne for at Helly Hansen Workwear leverer arbeidsklær som står til forventningene.  

 

Bygg- og anleggsplasser stiller stadig større krav til synlighet, der hvor arbeidet foregår i trafikken, i mørket, eller i nærheten av kraner eller andre større kjøretøy, er god synlighet viktig for sikkerheten. Helly Hansens synlighetsklær tilfredsstiller kravene innenfor EN ISO 20471-sertifisering, som er en anerkjent internasjonal standard for synlige verneklær. EN ISO 20471 er delt inn i tre klasser, som stiller krav til hvor mye refleks som dekker arbeidsklærne. Flere av Helly Hansen synlighetsklær er sertifisert innenfor klasse 3, og innfrir derfor alle krav som stilles til synlige verneklær. Vi i Klima Nor har valgt å satse spesielt på Helly Hansen ICU-kolleksjon, disse arbeidsklærne er både komfortable, slitesterke, synlige og stilige.  

 

Helly Hansen er også en svært anerkjent merkevare innen vernesko, og du kan du velge mellom vernesko med flere ulike egenskaper. Flere av modellene er både lette og komfortable, og passer derfor utmerket til arbeid innendørs eller på sommerstid. Verneskoene er stabile, vanntette og utstyrt med refleks som gir økt synlighet. For de som jobber ute på vinteren, kan du velge mellom flere modeller som er både høye og varme. Enten du jobber i snøen eller under svært lave temperaturer, vil verneskoene fra Helly Hansen holde deg både tørr og varm på beina. Helly Hansen har utstyrt de fleste av sine modeller med BOA®-lukkesystem, et genialt system hvor du enkelt kan stramme, løse opp og lukke dine vernesko.