(Fri frakt gjelder ikke utvalgte solcelleprodukter, se vilkår)

 

 

SOLCELLE

Landbruk - Næringsbygg - Private tak

Solcelle og solenergi

Solcellepanel tak

Solcellepaneler på tak er foreløpig det mest vanlige i Norge. Klima Nor er en solcellegrossist med en komplett produktlinje for alle typer tak. Sammen med våre samarbeidspartnere og leverandører finner vi den beste løsningen til private hustak, landbruk, fjøs, næringsbygg og industri. Ikke alt kan løses bak en datamaskin; derfor blir vi med på befaringer og bistår med alt av teknisk kompetanse og erfaring. Vi har god erfaring med å bistå kunder ute og har fått tilbakemeldinger på at det gjør alle involverte parter tryggere på det solcelleanlegget som skal installeres. I tillegg kan vi stille med måleutstyr og sørge for at inndata til beregninger blir korrekt.

 

Solcelleanlegg til landbruk

Solcelleanlegg for landbruk er gjerne svært lønnsomme. Det er tilgang til store takflater som gjør sitt til at landbruksnæringen har spesielt mye å tjene på å investere i solcellepanel. Ønsker du å produsere din egen strøm? Vi bistår med prosjektgrunnlag og kalkulasjon av solcelleanlegg som er det mest økonomiske for deg og ditt næringsbygg, slik at du kan produsere din egen miljøvennlige og billige strøm i mange år.

 

Solcelleanlegg til industri og næring

Klima Nor leverer solcelleanlegg til industri og næringsbygg som ønsker å redusere strømforbruket. Vi bistår med prosjektgrunnlag og kalkulasjon. Solceller er et praktisk og økonomisk alternativ da næringsbygg har gode forutsetninger for å spare strøm ved å bruke solenergi. Store og åpne takflater, som de fleste typer næringsbygg har, gjør sitt til at det ofte er enkelt og rimelig å montere solcellepanel på denne typen tak.

 

Våre samarbeidspartnere og leverandører.

Bisol - BISOL PV-moduler, som finnes i mer enn 100 land over hele verden, er kjent for sin lave nedbrytningshastighet og er produsert i samsvar med de høyeste kvalitetsstandardene i bransjen. BISOL setter globale trender med BISOL Supreme™ - den første og eneste solcellemodulserien i verden med 25 års 100% utgangseffektgaranti.

Aerocompact - spesialiserer seg på utvikling, produksjon og distribusjon av PV-monteringsløsninger, med tanke på alle krav, vind- og snøbelastninger og de høyeste industristandarder og normer. Aerocompact her et innovativt brakettsystem for montering av solcellepaneler som reduserer mengden materiale som kreves for understellet for solcelleanlegg med en tredjedel.

 

Mounting System: Tilbyr langsiktig stabilitet i hvert prosjekt med sine robuste installasjonssystemer. PV-systemer som fungerer jevnt i flere tiår under ekstreme værforhold for å sikre prosjektets lønnsomhet. Enten det handler om en solpark, et taksystem eller en carport: Mounting Systems står for stabilitet, opplevelse og innovasjon.Amiston - Moderne PV-strukturer og carporter. Amiston har operert i markedet siden 2015. Vi er en produsent, og vår mangeårige erfaring innen stålbearbeiding og produksjon av ferdige metallprodukter har bidratt til å utvide vårt utvalg av robuste stålprodukter som carports og solcelleanlegg.


For miljø- og energimarkedet skaper vi robuste stålprodukter som vil fungere godt på gårder, i selskaper, så vel som på parkeringsplasser. Vi tar vare på estetikken, økologien og økonomien i prosjektet. Alle Amiston carports er designet på en modulær måte - du har muligheten til å utvide carportene med ekstra parkeringsplasser. Vi kan også justere bredden mellom støtter og høyden for å passe carportene perfekt inn i terrenget.
Akkurat slik du trenger det.


Solar Edge - Maksimer energiproduksjon, sikkerhet og pålitelighet med vårt utvalg av lettmonterte omformere for små og mellomstore kommersielle prosjekter.
 

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg i gang. 

Vi ønsker å knytte til oss flere samarbeidspartnere på el og montasje og har lagd en liten presentasjon du kan laste ned her (PDF). 
 

E-post: solenergi@klima-nor.no
Jøran: 919 04 418
Roy: 951 36 632