LedLenser Hodelykt Industri iH9R 600lm

LedLenser Hodelykt Industri iH9R 600lm

Varenr:LL502023
1 436,-
-+
5 på lager

Du er 2 000 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseSupport
Beskrivelse

iH9R er en praktisk, oppladbar hodelykt på opptil 600 lumen boost. Lades enkelt med den magnetiske ladekabelen og har inkludert hjelmfeste.

 

Denne lykten er en hodelykt spesielt designet for industrien. Hodebåndet har silikon på innsiden for at det skal sitte godt, både på hjelmen og på hodet. Det følger også med et hjelmfeste med lim på baksiden dersom du ønsker å feste lykten på hjelmen. Lykten kan enkelt klipses av hjelmfestet og lades i med ladekabelen som festes med magnet. Lykten er også fokuserbar for bruk i ulike situasjoner. Kan brukes med både 2x AA eller med det medfølgende oppladbare batteriet.

Lykten kan bruke med oppladbare Li - ion batterier (medfølger), og den lades via magnetisk USB-kabel. Hodelykten har indikator for lavt batteri, og ladestatus. Med Advanced Focus System kan du stille lyskjeglen fra vid til smalt enkelt med én hånd. Lykten tennes/slukkes ved hjelp av en bryter på lyktehodet.


Hodelykten har 5 lysprogrammer: Low Power, mid Power, Power, Boost og blink. Lykten har i tillegg til det hvite lyset, rødt, grønt og blått lys. Lykten kan øvrig programmeres til Constant light eller Energy saving.

 

Vekt (gram)139
Type LEDHigh Power LED
Driftstid (timer)4 - 35
Oppladbar
Yes
BatteriLi-ion 1550 mAh
IP-KlasseIP54
Rekkevidde (meter)180 - 40
Maks Lumenstyrke600 - 20
Support