Verneutstyr

Det settes stadig større fokus på viktigheten av godt verneutstyr, dagens HMS krav setter stort søkelys på riktig og god beskyttelse. Arbeidsgiver er ansvarlig for at deres ansatte er utstyrt med personlig verneutstyr som tilfredsstiller gjeldene krav. Vi i Klima Nor tilbyr verneutstyr av typen vernesko, synlighetsklær, vernebriller, hjelmer og hørselvern.

 

9%
3 399,-
3 749,-
1
10%
1 799,-
1 999,-
3
13%
3 499,-
3 999,-
3
51%
549,-
1 124,-
15
55%
449,-
999,-
8
40%
1 499,-
2 499,-
1

 

 

Helly Hansen er Klima Nors leverandør av vernesko, her kan du velge mellom vernesko med flere ulike egenskaper. Flere av modellene er både lette og komfortable, og passer derfor utmerket til arbeid innendørs eller på sommerstid. Verneskoene er stabile, vanntette og utstyrt med refleks som gir økt synlighet. For de som jobber ute på vinteren, kan du velge mellom flere modeller som er både høye og varme. Enten du jobber i snøen eller under svært lave temperaturer, vil verneskoene fra Helly Hansen holde deg både tørr og varm på beina. Helly Hansen har utstyrt de fleste av sine modeller med BOA®-lukkesystem, et genialt system hvor du enkelt kan stramme, løse opp og lukke dine vernesko.  

 

Bygg- og anleggsplasser stiller stadig større krav til synlighet, der hvor arbeidet foregår i trafikken, i mørket, eller i nærheten av kraner eller andre større kjøretøy, er god synlighet viktig for sikkerheten. Helly Hansens synlighetsklær tilfredsstiller kravene innenfor EN ISO 20471-sertifisering, som er en anerkjent internasjonal standard for synlige verneklær. EN ISO 20471 er delt inn i tre klasser, som stiller krav til hvor mye refleks som dekker arbeidsklærne. Flere av Helly Hansen synlighetsklær er sertifisert innenfor klasse 3, og innfrir derfor alle krav som stilles til synlige verneklær.

 

Vernehjelm er påbudt på de fleste Bygg- og anleggsplasser, det er også ofte spesielle krav til hjelmene. Det kan være hva slags materiell den er laget av, eller at den et utstyrt med hakestropp. Hos Klima Nor får du vernehjelm som tilfredsstiller alle disse kravene, våre «Dynamo Plus» hjelmer er en serie vernehjelmer for et sikkert arbeid i høyden innen bygg, anlegg, industri og redning.

 

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.